Om oss

Vekter
Raven Security AS

Vil du vite mer om oss?

Raven Security AS ble etablert sommeren 2023. Vi er etablert med hovedkontor i innlandet fylke. Raven Security er profesjonelle i alle ledd og skal være en foretrukket sikkerhetsleverandør.  

Vårt mål er å være nummer én i de segmenter vi opererer i. Dette innebærer ikke å være størst i antall, men være best på kvalitet i alle ledd i virksomheten.  

Våre vektere er den synlige tryggheten for besøkende gjester og medarbeidere hos våre oppdragsgivere. Som leverandør av vektere innehar både ledelsen i firmaet og flesteparten av våre vektere lang erfaring med sikkerhet i utelivet. Ved hjelp av kurs og videreutvikling bidrar vi til å skape trygge og gode opplevelser i utelivet.  

Raven Security er i dag over 30 vektere som jobber regelmessig. Konflikthåndtering, service, kommunikasjon, førstehjelp og brannvern er en del av hverdagen.  

Det stilles strenge krav til alle som ønsker å jobbe som vekter i Raven Security. En vekter vil møte på flere utfordrende situasjoner i sitt arbeid. Hvordan man skal imøtekomme disse situasjonene på en riktig måte er avgjørende for å gjøre en god jobb som vekter.  

Som vekter må du være en god menneskekjenner. Du må se signaler i menneskers atferd og du må bedømme en persons atferd ut fra en totalvurdering. Vi legger stor vekt på at alle våre vektere skal besitte disse kvalitetene samtidig som alle våre vektere skal yte arbeidet på en respektfull måte, selv i situasjoner der man møter personer med vanskelig og truende atferd. 

Jobben til en vekter er helt nødvendig for å unngå uønskede situasjoner i utelivsbransjen og vekterene skal sørge for trygghet til de menneskene som er til stede til enhver tid.  

Meld deg på kurs!

Oppdag vårt spennende utvalg av kurs og meld deg på i dag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle