Våre kurs og tjenester

Vektertjenester

Fra små private sammenkomster til store offentlige arrangementer, vårt erfarne team sikrer at alt går knirkefritt når det gjelder sikkerheten. Og skulle ditt hotell ha behov for nattevakter, er vi klare for å levere personell som holder en høy standard for sikkerhet.

Vekterutdanning

Vi tilbyr spesialiserte kurs og opplæring innen vekterutdanning, med fokus på å utvikle kompetente og profesjonelle vektere. Vårt erfarne team, både i ledelsen og blant våre vektere, bringer med seg omfattende erfaring fra sikkerhetsbransjen.

Brannvernkurs

Med vårt brannvernkurs er vi opptatt av å levere brannvernopplæring som er tilpasset ditt faktiske behov. Vi kan også levere skreddersydde løsninger hvor vi i forkant kartlegger blant annet brannrutiner og branntekniske installasjoner.

Førstehjelpskurs

Førstehjelp er tiltakene du skal starte med dersom du kommer over noen som er blitt akutt syk eller skadet. Når du vet hva du skal gjøre i en slik situasjon, kan du bidra til å redde liv og forhindre forverring av tilstanden.

Regodkjenning av vekterutdanning

Regodkjenningsprøve for vektere skal avlegges og bestås innen fire år etter bestått eksamen eller regodkjenningsprøve.
Regodkjennings eksamen omfatter hele pensum til vekterutdanningen.

Følg oss

Våre sosiale medier

Meld deg på kurs!

Oppdag vårt spennende utvalg av kurs og meld deg på i dag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle