Regodkjenning av vekterutdanning

Har du behov for regodkjenning?

Regodkjenning av vekterutdanningen din

Regodkjenningsprøve for vektere skal avlegges og bestås innen fire år etter bestått eksamen eller regodkjenningsprøve. Regodkjennings eksamen omfatter hele pensum til vekterutdanningen. Det er kun utvalgte fagområder som det tilbys undervisning i ved regodkjenning, men kandidaten er forventet å beherske hele vekterpensum. Eksamen har tilsvarende omfang som vekter eksamen grunnutdanning. Stryker man på regodkjenningseksamen og ikke består innenfor 4 års perioden, må kandidaten ta hele utdanningen på nytt. Det samme gjelder for regodkjenninger til tilleggsutdanninger, verditransport og ledsagertjeneste. 

Organisering og arbeidsmåter 

Utdanningen er organisert som klasseromsundervisning eller e-læring og selvstudium. Utdanningen gjennomføres ved godkjent opplæringsvirksomhet og av godkjent instruktør. Modulen er estimert til 30 klokketimer. Det er obligatorisk deltakelse på klasseromsundervisningen. Det er en forutsetning at vekterne er aktive og tar ansvar for egen læring. Med klasseromsundervisning menes alle former for undervisning i klasserom, herunder gruppearbeid, rollespill og caser.

Kurset er på 30 timer og går over 5 dager.  

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle